Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Uakseptabelt angrep

Statsminister Jens Stoltenberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Statsminister Jens Stoltenberg sier at angrepet i Kabul er uakseptabelt.

Det er foreløpig ikke tatt stilling til hva utenriksminister Jonas Gahr Støres gjør videre i Afghanistan.

- Dette er et uakseptabelt angrep mot sivile og et nytt alvorlig anslag mot arbeidet for fred og stabilitet i Afghanistan. Vi er nå opptatt av at de sårede får den nødvendige behandlingen så fort som mulig, sier statsminister Jens Stoltenberg.

Han sier til NRK at det foreløpig ikke er tatt stilling til hva som skjer videre med programmet Jonas Gahr Støre har i Kabul.

- Han er nå på hotellet. Jeg snakket med ham for få minutter siden. De vil først bli evakuert fra hotellet, og så vil de ta endelig stilling til hvordan de skal håndtere det videre programmet, sier Stoltenberg ved 18-tiden mandag.

(NTB)

OPPTATT AV DE SÅREDE: To nordmenn, Dagbladets journalist Carsten Thomassen og en UD-ansatt ble hardt skadd under angrepet. Arkivfoto: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/
OPPTATT AV DE SÅREDE: To nordmenn, Dagbladets journalist Carsten Thomassen og en UD-ansatt ble hardt skadd under angrepet. Arkivfoto: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media