Ubaydullah Hussain: - Frp er rasister og inkompetente

Per Sandberg og Frp vil bli kvitt islamistene fra Norge.

RASER MOT FRP: I dag sier Per Sandberg (Frp) at han ville gjøre det enklere å få kastet ut blant annet Ubaydullah Hussain, som er her avbildet i forbindelse med den demonstrasjon utenfor den amerikanske ambassaden. Hussain er talsmann for gruppen «Profetens Ummah». Foto: Sara Estiri/ Dagbladet
RASER MOT FRP: I dag sier Per Sandberg (Frp) at han ville gjøre det enklere å få kastet ut blant annet Ubaydullah Hussain, som er her avbildet i forbindelse med den demonstrasjon utenfor den amerikanske ambassaden. Hussain er talsmann for gruppen «Profetens Ummah». Foto: Sara Estiri/ DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag går Fremskrittspartiets nestleder Per Sandberg til kraftig angrep mot de ekstreme islamistene.

Sandberg ønsker å få Ubaydullah Hussain ut av Norge, og vil samtidig at Norge skal gi våpen til kurderne som kjemper mot IS (Den islamske stat, tidligere ISIL) i Irak.

- Jeg er villig til å forandre loven sånn at slike som ham kan komme seg ut av Norge, sier Sandberg til Dagbladet.

Islamist Ubaydullah Hussain er talsmann for den ekstreme islamske gruppa Profetens Ummah, og gikk i helga ut i VG og støttet de ekstreme islamistene i Syria og Irak.

Sandberg vil la Hussain reise med enveisbillett fra Norge, og forhindre at den norskfødte islamisten får komme tilbake til Norge.

- Uttalelsene til Per Sandberg og hans partifeller viser hvor inkompetente de er og hvor lite kunnskap de har om sitt eget lovverk. Deres rasistiske kommentarer er smakløse, påstår Ubaydullah Hussain i en e-post til Dagbladet.

- De må tolerere at norske borgere er uenige med deres politiske synspunkter, og ser opp til andre systemer som fungerer bedre enn den Vesten står for, sier Ubaydullah Hussain.

- Jeg er født i Norge - I motsetning til noen av hans partifeller, er jeg født og oppvokst i Norge! 

- Dersom de ønsker oss ut av landet, hvorfor er to av våre brødre da fengslet fordi PST mener at de skulle til Syria? Dette er hykleri, hvor de på den ene siden ønsker oss ut, men samtidig arresterer oss, sier islamisten.  

Sandberg påpeker at Hussein i intervjuet med VG sa at han gjerne vil dra til IS, men at han ikke får forlate Norge.

- Slike som ham og hans likesinnede har vi ikke bruk for. Han skal ut. Han vil jo reise frivillig. Det vil jeg legge til rette for. Han sier han vil ut og slutte seg til sine likesinnede i IS. Da vil jeg anta at han ikke ønsker å beholde sitt norske pass. Uten norsk pass og innreisetillatelse kommer han ikke tilbake. Og hans ønske vil være oppfylt, sier Sandberg.

- Under intervjuet med VG ga jeg aldri uttrykk for at alle muslimer ønsker å krige, men at alle troende muslimer har et ønske om å leve i en Islamsk stat under Islamsk lovgivning. Jeg ga også tydelig uttrykk for at krigføringen skal skje mot militæret og deres allierte, og ikke sivilbefolkningen. Jeg bemerker også at Frp ønsker å gi våpen til kurdiske grupper. Disse gruppene står på USAs terrorliste, så hvorfor ønsker Norge å væpne terrorister? spør Ubaydullah Hussain.