Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ubaydullah Hussain tok ordet på folkemøte i Fredrikstad

Forsvarte Den islamske staten (IS).

FIKK SPØRSMÅL: Ubaydullah Hussain fikk spørsmål fra salen, og tok ordet under et folkemøte i Fredrikstad i dag. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FIKK SPØRSMÅL: Ubaydullah Hussain fikk spørsmål fra salen, og tok ordet under et folkemøte i Fredrikstad i dag. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hussain fikk ordet under en paneldebatt, hvor han ble stilt et spørsmål av en tilskuer i salen på Litteraturhuset i byen.

- I dag er IS en stat på 50.000 personer. Jeg tror ikke så mange er gærninger som vil ha litt action, men personer som ønsker rettferdighet og å etablere Allahs lover i områdene IS kontrollerer, sa Hussain.

- Vesten er veldig flink til å opplyse samfunnet om IS' handlinger, men hva med Vestens egne handlinger? fortsatte han.

- Det er dessverre slik at informasjonen vi får, kommer fra Vesten. Lite kommer fra IS selv, sa Hussain under møtet, som ble direktesendt på Fredriksstad Blad.

Tilskueren som hadde stilt Hussain spørsmålet, oppfordret ham deretter til å legge fra seg det norske passet og å melde seg «inn i den nye staten».

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling