<strong>RAMMET AV TERROR:</strong> Passasjerer ved Ataturk-flyplassen i Istanbul omfavner hverandre etter å ha blitt evakuert. 36 mennesker er bekreftet drept, og nær 150 skadd. Foto: AP Photo/Emrah Gurel
RAMMET AV TERROR: Passasjerer ved Ataturk-flyplassen i Istanbul omfavner hverandre etter å ha blitt evakuert. 36 mennesker er bekreftet drept, og nær 150 skadd. Foto: AP Photo/Emrah Gurel Vis mer

UD: Ingen indikasjoner på at nordmenn er rammet

Utenriksdepartementet har så langt ingen indikasjoner på at nordmenn er rammet av selvmordsangrepet mot flyplassen i Istanbul.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- På det nåværende tidspunkt har vi ingen indikasjoner på at nordmenn skal være rammet, men vi kan ikke utelukke det, sier Hilde Steinfeld i Utenriksdepartementet (UD) til NTB.

UD tar forbehold fordi situasjonen fortsatt er uoversiktlig.

Utenriksdepartementet oppfordrer norske borgere til å forholde seg til tyrkiske myndigheters håndtering av situasjonen og følge deres anvisninger. Nordmenn som har behov for hjelp, kan henvende seg til ambassaden i Ankara.

Det offisielle reiserådet for Tyrkia er ikke endret. UD fraråder reiser til grenseområdene mot Syria og ber reisende om å være forsiktige i provinsene i sørøst-Tyrkia.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer