Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Uff, dette er bare utrolig tragisk og leit

VM-arrangørene beklager kaoset, og sier folk var så flinke at de ble tatt på senga.

KAOS: Veien ble lang til Ski VM i Holmenkollen for disse som ventet på Majorstua stasjon. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet .
KAOS: Veien ble lang til Ski VM i Holmenkollen for disse som ventet på Majorstua stasjon. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): VM-arrangørene skammer seg over kollektivkaoset som har oppstått i Oslo, der flere tusen som ville få med seg folkefesten i Holmenkollen har blitt stående i full kork på ulike stasjoner og holdeplasser.

- Dette er tragisk og veldig trist. Vi må bare beklage på det sterkeste, sier PR- og informasjonssjef Nina Horn Hynne i VM på ski i Oslo 2011.

- Her har det vært en feilberegning på hvor tidlig folk har vært ute. Alle tilgjengelige tog og busser ble ikke satt inn tids nok. Nå setter vi alle kluter til, og det vil vi også gjøre helt fra morgengry i morgen, lover VM-arrangøren.

Hun sier de i Holmenkollen merket at noe var galt ved 9-tida. Da var allerede kaoset godt i gang i Oslo sentrum, der tusener stod i endeløse køer mens smekkfulle tog og busser kjørte rett forbi.

- Vi var rett og slett ikke forberedt på at så mange folk har vært så flinke og fulgt vår oppforsdring om å være ute i god tid. Derfor hadde vi ikke full trøkk fra start. Det skal vi ha i morgen, sier Nina Horn Hynne.

Mange rakk ikke kombinertrennet som startet klokka 10. VM-arrangørene sier det er for tidlig å si hva de vil gjøre med de som hadde billetter, men mistet rennet på grunn av kaoset. De øvrige to rennene i dag er 15 km. ski klokka 11.30 og hopp i normal bakke klokka 15.

BEKLAGER: PR- og informasjonssjef for Ski-VM 2011, Nina Horn Hynne, beklager kollektivkaoset og lover bedring i morgen.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix .
BEKLAGER: PR- og informasjonssjef for Ski-VM 2011, Nina Horn Hynne, beklager kollektivkaoset og lover bedring i morgen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix . Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling