UFO-arkiv: - Aliens kan komme hit på ferie

Offentlige tjenestemenn i Storbritannia foreslår å utnytte UFO-teknologi til landets forsvar dersom de får tak i det.

UFO-ARKIV: Dokumenter fra et hemmelig arkiv hos Forsvarsdepartementet i Storbritannia, avslører at observasjoner av utenomjordiske fartøyer lenge har blitt rapportert inn til departementet. Bildet fra er ett av flere tusen brev og dokumenter fra det hemmelige arkivet. Foto: National Archive
UFO-ARKIV: Dokumenter fra et hemmelig arkiv hos Forsvarsdepartementet i Storbritannia, avslører at observasjoner av utenomjordiske fartøyer lenge har blitt rapportert inn til departementet. Bildet fra er ett av flere tusen brev og dokumenter fra det hemmelige arkivet. Foto: National Archive Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dokumenter fra et hemmelig arkiv hos Forsvarsdepartementet i Storbritannia, viser ansatte som tror utenomjordiske vesener kan komme til jorda for militær rekognosering, vitenskapelig forskning eller turisme, skriver The Telegraph.

I en briefing fra 1995 som nå er publisert av National Archives, forteller en deskoffiser fra departementet at rapporterte observasjoner av utenomjordiske fartøyer må bli prioritert. Han legger til at disse «besøkene» ikke trenger å ha fiendtlige hensikter.

- Det er essensielt at vi starter med et åpent sinn. Hva som er vitenskapelig bevist i dag, trenger ikke være sant i morgen, sier den ikke navngitte offiseren.

Kan være turister Offiseren avklarer at «han ikke snakker med grønne menn om kvelden», men at «vi har et mandat som vi aldri har oppfylt maksimalt. Det vil si at vi vet ikke om UFOer faktisk eksisterer».

- Dersom disse fartøyene finnes, vet vi ikke hva de er, hva hensiktene deres er eller om de er en trussel mot Storbritannia, sier han videre. Viser det seg at fartøyene ikke er fra jorda, må formålet deres kartlegges, og dette må prioriteres. Ettersom det ikke har vært en tydelig fiendtlig hensikt, er mulighetene store for militær rekognosering, vitenskapelig forskning eller turisme, sier offiseren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer