UFO-feber i Tyrkia

UFO-feberen herjer i Tyrkia, der stadig flere mennesker hevder å ha sett det samme: Et sterkt lys på himmelen, skimrende romskip som lander og fremmede vesener med store hoder som stiger ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det første av de angivelige besøkene fra verdensrommet skal ha funnet sted i landsbyen Narli i det vestlige Tyrkia. Senere har tyrkiske aviser brakt meldinger om lignende hendelser i Adana sør i landet og i Adiyaman og Gaziantep i sørøst.

I Gaziantep greide politifolk endog å videofilme fenomenet: På opptaket ser man tydelig et sterkt lys på himmelen - men noe stjerneskip med utenomjordisk mannskap er dog ikke å se, medgir politiet.

Enkelte politifolk rister på hodet av UFO-feberen, og er smått irritert over å måtte jobbe overtid om natten.

- Hvis jeg støter på E. T. og kameratene hans, setter jeg håndjern på dem og plasserer dem i kasjotten, sier en konstabel som ber om å få være anonym.

En talsmann for de lokale myndigheter i Adiyaman sier imidlertid at de mange UFO-rapportene må tas høyst alvorlig. Islamske skriftlærde er enige, og påpeker at ifølge Koranen finnes det levende vesener både på jorda og i verdensrommet.

(NTB)