Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

UFO-skrekk i Brasil

Rykter om at en flygende tallerken har styrtet i nabolaget, skaper opphisselse i den brasilianske småbyen Corguinho.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere vitner har meldt seg for politiet og sagt at de så UFOen krasje.

Storbonden Getulio Alves erklærer høytidelig at flere av hans kuer et blitt blinde, etter at den uidentifiserte flygende gjenstanden slo ned i bakken og eksploderte. Store trær ble revet opp med roten og slengt metervis av gårde, sier Alves.

Blant øyenvitnene til den angivelige styrten sist lørdag kveld, er også slagersangeren Fabio Junior. Han er kjent og elsket over hele Brasil, og mange brasilianere mener hans utsagn gjør beretningen høyst troverdig.

De siste dagene har sinnene stått i kok blant de 4.000 innbyggerne i Corguinho, skriver det brasilianske nyhetsbyrået Estado. Men politiinspektør Marco Antonio Balsamini, som er satt til å etterforske episoden, forsøker å slå kaldt vann i landsbyfolkets blod.

Balsamini sier han har undersøkt det angivelige åstedet, og verken funnet spor etter noen UFO eller etter små, grønne menn. Han har imidlertid bedt folk fra det brasilianske flyvåpens base i provinsen Mato Grossos hovedstad Camp Grande granske saken nærmere.

(NTB-DPA)

Hele Norges coronakart