UFO-tilhengere vil klone død jente

En kanadisk sekt har mottatt penger for å klone en 10-måneder gammel jente som døde i fjor. Selv tror sektmedlemmene at de er klonet fra romvesener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sekten, som kaller seg Den raeliske bevegelse, tror på fri kjærliget og hevder at de stammer fra romvesener. Bevegelsen skal ha mottatt mer enn 350 000 dollar, eller to millioner norske kroner, fra et foreldrepar som håper at de kan få tilbake sin ti måneder gamle datter som døde i fjor, ifølge Electronic Telegraph.

Foreldreparet skal ha overlevert hudceller fra datteren til vitenskapsmenn som hevder at de kan klone barnet i løpet av 2001. En fransk lege leder prosessen.

Den raeliske bevegelse ble grunnlagt av den franske sangeren Claude Rael Vorilhon. Vorilhon tror at han ble kidnappet av romvesener og deretter klonet, og at det var kloningen hans som ble sendt tilbake til jorden. Han sier også at Jesu oppstandelse var resultatet av en kloning.

Bevegelsen har tidligere annonsert at de vil hjelpe med å gjennomføre kloningsprosjekter som blir stoppet i andre land i verden. De vil ikke oppgi navnet på paret som angivelig har bestilt kloningen, men opplyser at paret er i 30-åra og fremdeles kan få barn på naturlig måte. Sekt-medlemmene hevder at det i framtida blir like vanlig å klone barn som å bruke kunstig befruktning.

Som tilleggsservice tilbyr sekten kloning av folks favorittkjæledyr.