<strong>ALARM:</strong> De tidligere militære slår alarm rundt sikkerheten til atomanleggene. Her et uidentifisert objekt fra England. Foto: Fox
ALARM: De tidligere militære slår alarm rundt sikkerheten til atomanleggene. Her et uidentifisert objekt fra England. Foto: Fox Vis mer

- UFOer overvåker atomraketter

Sju tidligere militære kaller inn til pressekonferanse for å fortelle «alt».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Mandag inviteres det til en uvanlig pressekonferanse i National Press Clubs lokaler i Washington.

Seks tidligere offiserer i det amerikanske luftforsvaret og en med lavere grad skal bryte tausheten om UFO-overvåking av atomvåpen i USA og England.

120 militære vitner Målet er å tvinge myndighetene til å offentlig innrømme en rekke hendelser, mennene mener de er tvunget til stillhet.

- Vi snakker om uidentifiserte flygende objekter, mer komplisert er det ikke, sier kaptein Robert Salas til Fox News.

Salas skal holde pressekonferansen sammen med Robert Hastings, forfatter av boka «UFOs and Nukes: Extraordinary Encounters at Nuclear Weapons Sites». De to hevder at mer enn 120 tidligere militære står bak dem med vitnemål om UFOer nær atomvåpenanlegg.

- Slo ut rakettene Ved flere anledninger forteller de tidligere offiserene at flere atomraketter var slått ut samtidig uten noen grunn, mens en UFO stille gled forbi.

- Jeg var på vakt da et objekt kom flygende og svevde rett over anlegget, forteller Salas om en episode som skal ha skjedd 16. mars 1967.

- Alle rakettene ble slått av, 10 Minuteman-raketter. Det samme skjedde på et annet anlegg en uke seinere.

Den siste gangen UFOer forstyrret atomanleggene skal være i 2003.

Dagbladet.no vil komme tilbake med mer om pressekonferansen mandag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer