VANT: En uføretrygdet dame fra Furuset i Oslo vant kveldens Lotto-pott på 15,4 millioner. Faksimile
VANT: En uføretrygdet dame fra Furuset i Oslo vant kveldens Lotto-pott på 15,4 millioner. FaksimileVis mer

Uføretrygdet Oslo-kvinne vant 15 464 190 kroner i kveld

Da Norsk Tippings representant ringte var kvinnen i slutten av femtiåra overbevist om at hun ble utsatt for en spøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var en uføretrygdet kvinne i slutten av femtiåra som vant den store lottopremien i kveld. Kommunikasjonsrådgiver Asbjørn Langmyr fra Norsk Tipping meddelte kvinnen det glade budskapet for kort tid siden.

- Hun ville selvfølgelig ikke tro på det når jeg ringte henne. Jeg måtte fortelle henne det mange ganger. I løpet av de fem-ti minuttene vi snakket sammen begynte det å gå opp for henne, forteller Langmyr til Dagbladet.

Han forteller at kvinnen i slutten av femtiåra som bor på Furuset i Oslo var overbevist om at det Langmyr fortalte bare var tull.

-Jeg måtte gjenta budskapet flere ganger for henne. Hun ville rett og slett ikke tro på meg. Hun sa «Jeg hører hva du sier, men jeg tror ikke på deg, før jeg har pengene på konto», forteller Langmyr.

- Jeg tror ikke det har gått opp for henne ennå, sier kommunikasjonsrådgiveren.

Han forteller at kvinnen ønsker å være anonym, og at vinnerkupongen ble kjøpt på Narvesen på Furuset t-banstasjon på torsdag.

- Hun kjøpte fem ferdig utfylte 1-ukerskuponger, og en av disse gikk altså inn. Det var en verdig vinner i kveld. Hun har hatt dårlig økonomi, og har lenge ønsket å flytte nærmere datteren sin. Nå får hun kanskje muligheten til det. I tillegg har hun både barn og barnebarn som hun ville dele pengene med, sier Langmyr.