Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Uforstående til siktelsen

Mannen er siktet for drapsforsøk mot sin tidligere kone. Selv hevder han at han ikke har noe med eksplosjonen å gjøre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den om lag 40 år gamle mannen ble arrestert og siktet for forsettlig drapsforsøk få timer etter at en bil torsdag morgen eksploderte utenfor Kastanjeveien borettslag i Drammen. Mannens eks-kone ble alvorlig skadd i eksplosjonen.

- Min klient nekter for å ha noe med dette å gjøre. Han stiller seg uforstående til siktelsen og aviser denne, sier mannens forsvarer Frode Sulland til NTB.

Siktede satt ved 23-tiden torsdag kveld fortsatt i avhør hos politiet. Sulland har ikke selv deltatt under avhørene, fordi siktede har gitt uttrykk for at det ikke har vært behov for dette.

- Jeg har snakket med ham, og han er forferdet over det som er skjedd med hans tidligere kone, sier Sulland.

Sulland hadde torsdag kveld ikke fått opplysninger fra politiet om hva som er grunnlaget for siktelsen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling