Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Uheldig jeger skjøt sau på elgjakt

Åh, en elg, tenkte den uheldige elgjegeren og skjøt. Men så viste elgen seg å være en liten og søt sau..

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå har jegeren bestemt seg for at han aldri mer skal gå på jakt.

- Jeg har gjort en total glipp. Jeg så dyret, men foretok en total feilvurdering da skuddet løsnet, sier Øystein Antonsen fra Bodø til Nordlands Framtid.

Da han hadde løsnet skuddet mot det han var helt sikker på var en elg ved Vatnvatnet utenfor Bodø, viste det seg i stedet at en av bøndene i området var blitt en sau fattigere.

- Jeg har drevet med elgjakt i 22 år, har felt rundt 20 elg, og skjøt den siste nå lørdag. Men det at jeg skjøt denne sauen har gjort at jeg har begynt å spekulere på mulighetene for at det kanskje kan skje en ny ulykke en annen gang. Derfor avslutter jeg min karriere som elgjeger nå, sier han.

Den forhenværende jegeren har allerede gjort opp med sauebonden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling