Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Uheldig raner glemte mobilen

En 18-åring forsøkte å åpne seddelautomaten på Smart-stasjonen i Mandal med en hjullaster. Han ga opp forsøket, men glemte igjen mobiltelefonen og ble et lett bytte for politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det mislykkede ransforsøket strandet cirka klokka halv sju i dag morges. 18-åringen stjal en hjullaster og kjørte den til Smart-stasjonen ved Eikås i Mandal. Der satte han stropper på automaten og prøvde å dra den i stykker med hjullasteren, men det tok for lang tid og bråkte for mye, så 18-åringen stakk av, melder NRK Sørlandet.

Men den uheldige raneren oppdaget at han hadde mistet mobiltelefonen under strabasene. Han vendte to ganger tilbake til Smart-stasjonen uten å finne telefonen. I stedet ble den funnet av politiet, som fikk en lett job med å spore opp 18-åringen.

- Vi ringte med den til opplysningen og fant ut hvem den tilhørte. Deretter ringte vi litt rundt og vi fant ham lett, sier politibetjent Lars Stamnes ved politiet i Mandal til NRK Sørlandet.

18-åringen ble funnet av politiet en time etter ransforsøket. Han har erkjent alle forhold i politiavhør. Han fikk ikke med seg penger, og var i følge politiet ikke beruset.