Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Uidentifisert lik

En ukjent mann ble i morges funnet død i havnebassenget på Aker Brygge i Oslo. Politiet har få spor å gå, og ber publikum om hjelp for å identifisere mannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liket av mannen ble oppdaget av en de ansatte ombord på Nesodd-fergene som trafikkerer indre Oslofjord mellom sentrum og Nesodden. Politiet fikk melding om funnet like før klokken 07.30 i morges.

Froskemenn fra Briskeby brannstasjon fant mannen akkurat der fergen legger til. I dette området er det sterke undervannsstrømmer, slik at mannen kan ha kommet drivende fra et annet området av havnebassenget.

Ingen spor

Politiet har store problemer med å identifisere mannen ettersom han verken hadde identifikasjonspapirer eller klokke på seg. Han var kledd i en svart dongeribukse, rutete flanellskjorte og brune spasersko. I følge vaktleder Sigurd Flaate ved kriminalvakta i Oslo har mannen et øst-europeisk utseende, bart og mørkt hår. Den uidentifiserte mannen er trolig mellom 40 og 50 år gammel.

- Han har nok ligget i vannet noen dager, sier Flaate, til Dagbladet :på nettet.

Politiet er interessert i alle opplysninger om mannen. Aker Brygge er et av Oslos mest besøkte utelivsområde. Han er trolig observert på land, eller noen kan ha sett noe som flyter i havnebassenget i indre Oslofjord. I følge politiet har ikke mannen noen tegn til ytre skader.