Uimotståelig pizza

Den sultne og tørste bjørnungen krabbet oppi Buicken og tok for seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den lille bjørnungen kunne ikke motstå fristelsen da den kjente pizzalukt på sin vandring i gatene i Lake Tahoe vest i USA.

Den hoppet like gjerne opp i en rød Buick fra 1964. Der fant bjørnungen både barbeque-kylling og jalapeno pizza, og den satte i gang med å hive innpå, skriver AP.

Sprit

I en kjøleboks fant bjørnungen til og med drikke til maten.

- Antakeligvis skylte bjørnungen ned maten med en slurk Jack Daniel´s, litt vodka og en øl som den fant i en kjøleboks, sier kjøretøyets eier, David Ziello.

Han forteller at bilen ikke ble skadet, men at det var rester av ost og jalapeno i setene og på gulvet.

Kjøretur

Rundt 30 tilskuere samlet seg rundt bjørnen og skrek mot den for å skremme den bort. Det brydde ikke bjørnungen seg om. Han satt i bilsetet i 20 minutter og mumset opp maten sin.

KJØRETUR Det så ut som om bjørnungen ville ta seg en kjøretur, men alt den ville, var å spise og drikke litt. Foto: AP/Scanpix
KJØRETUR Det så ut som om bjørnungen ville ta seg en kjøretur, men alt den ville, var å spise og drikke litt. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Han satt labbene på dashbordet, akkurat som om han var ute på kjøretur, sier en av tilskuerne, Jack Daniels, til Tahoe Daily Tribune.

Etter måltidet løp bjørnen litt rundt i gatene før den forsvant tilbake til skogen.

Nå advares innbyggerne i Lake Tahoe mot å oppbevare mat i bilen ettersom bjørner er veldig aktive i området.