Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Uimotståelig pizza

Den sultne og tørste bjørnungen krabbet oppi Buicken og tok for seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den lille bjørnungen kunne ikke motstå fristelsen da den kjente pizzalukt på sin vandring i gatene i Lake Tahoe vest i USA.

Den hoppet like gjerne opp i en rød Buick fra 1964. Der fant bjørnungen både barbeque-kylling og jalapeno pizza, og den satte i gang med å hive innpå, skriver AP.

Sprit

I en kjøleboks fant bjørnungen til og med drikke til maten.

- Antakeligvis skylte bjørnungen ned maten med en slurk Jack Daniel´s, litt vodka og en øl som den fant i en kjøleboks, sier kjøretøyets eier, David Ziello.

Han forteller at bilen ikke ble skadet, men at det var rester av ost og jalapeno i setene og på gulvet.

Kjøretur

Rundt 30 tilskuere samlet seg rundt bjørnen og skrek mot den for å skremme den bort. Det brydde ikke bjørnungen seg om. Han satt i bilsetet i 20 minutter og mumset opp maten sin.

KJØRETUR Det så ut som om bjørnungen ville ta seg en kjøretur, men alt den ville, var å spise og drikke litt. Foto: AP/Scanpix
KJØRETUR Det så ut som om bjørnungen ville ta seg en kjøretur, men alt den ville, var å spise og drikke litt. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Han satt labbene på dashbordet, akkurat som om han var ute på kjøretur, sier en av tilskuerne, Jack Daniels, til Tahoe Daily Tribune.

Etter måltidet løp bjørnen litt rundt i gatene før den forsvant tilbake til skogen.

Nå advares innbyggerne i Lake Tahoe mot å oppbevare mat i bilen ettersom bjørner er veldig aktive i området.