Ukjent Lotto-vinner meldte seg

Den ukjente personen som vant 10 millioner kroner i Lotto i går, har nå meldt seg. En jublende glad mann troppet opp, med kone og vinnerkupong, hos kommisjonæren i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen, som er godt voksen, er en fast kunde hos Matvarehuset Ultra på Bryn i Oslo. Det var også der han leverte inn kupongen i går. Mannen spilte en lynkupong for en uke. Den ble levert inn onsdag formiddag, bare noen timer før fristen for innlevering gikk ut.

- Like etter åpningstid i dag kom vinneren til oss for å registrere gevinsten sin hos Norsk Tipping. Han var selvfølgelig svært lykkelig, og han hadde tatt med seg kona si, sier informasjonsleder Anne Berit Olsen ved matvarehuset til Dagbladet.no.

Milliongevinsten er ingen rekordutbetaling, den ble satt uka før påske, da et spillelag fra Hamar vant 20 millioner kroner. Men en gevinst på 9.948.969 kroner kommer også godt med. Vinnerrekka var 13-14-15-28-34-38.

- Vi hørte på nyhetene i dag at vinnerkupongen var solgt hos oss. Vi var selvfølgelig litt spente på hvem det kunne være da vi kom på jobben i dag, sier Olsen.

De ansatte gratulerte vinneren med gevinsten, men spurte ikke hva han planla å bruke pengene til.

- Men det er klart, vi føler oss som en del av dette, og det har vært snakket mye om Lottokupongen blant de ansatte i dag, sier Olsen, som har lovet å ikke fortelle noen hvem som vant 10 millioner kroner.