Ukjent mann drept med flere skudd

Politiet i Trondheim: - Vi har få spor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet.no): En mann ble funnet drept i en bil på Heimdal i Trondheim i natt. Politiet har satt i gang full drapsetterforskning.

Politiet holdt en pressekonferanse fra politihuset i Trondheim 10.30 i dag.

Der kom det fram at en mann av afrikansk opprinnelse, trolig i 40-åra, er skutt og drept med flere skudd i Ringvålveien på Heimdal i Trondheim. Han ble funnet halvveis liggende ut av en bil - en Peugeot 605.

Politiet vet ikke hvem den drepte personen er, men han skal ikke være eieren av bilen.

Det var en forbipasserende som fant mannen i natt. Politiet fikk melding klokka 01.24. Da politiet ankom stedet ble mannen bekreftet død.

- Vi har få spor å gå etter. Derfor har vi nitidig arbeid foran oss, seksjonsleder Terje Lunde i  trondheimspolitiet på pressekonferansen.

Politiet har ingen mistenkte i saken og har heller ikke funnet noe drapsvåpen.

- Vi har et åsted, en bil og en død person. For å komme videre må vi skaffe id på den døde personen, sa Lunde.

SKUTT OG DREPT: En ukjent person av afrikansk opprinnelse, trolig i 40-åra, ble skutt og drept på Heimdal i Trondheim i natt. Foto: Thomas Rasmus Skaug
SKUTT OG DREPT: En ukjent person av afrikansk opprinnelse, trolig i 40-åra, ble skutt og drept på Heimdal i Trondheim i natt. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

Mannen skal obduseres i løpet av dagen. Naboer skal ha hørt flere skudd i området i natt og politiet er i full gang med å avhøre vitner. Politiet søker også på stedet med hunder og metalldetektorer.

- Etterforskningen er helt åpen, sa Lunde.

Dagbladet.no følger saken.

SØKER ETTER SPOR: Krimteknikere søkte i dag med hunder og metalldetektorer på åstedet.
POLITIET MÅ TA GREP: Politiet har få spor å gå etter i jakten på gjerningspersonen eller personene som står bak drapet på en foreløpig ukjent mann av afrikansk opprinnelse. Politiet holdt i dag en pressekonferanse. Fra venstre: Stasjonssjef Ove Sem og seksjonssleder Terje Lunde.