Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ukjent mann tok kontakt med jentene

Vitner har forklart til politiet at de har sett de savnede jentene, Stine Sofie Sørstrønen (8) og Lena Sløgedal Paulsen (10), sammen med en ukjent mann i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jentene skulle ut og bade klokka 18.30 i går i friluftsområdet Baneheia utenfor Kristiansand. Da foreldrene ikke hadde hørt fra dem klokka 23, meldte de fra til politiet.

Et voksent par skal ha møtt de to jentene i Ravndalen ved 22-tida i går. Jentene spurte hva klokka var, og fikk vite dette av paret som deretter kjørte bort, melder TV 2.

Paret har vært inne til avhør, og har forklart til politiet at de litt seinere så en mann på 40-45 år, som tok kontakt med jentene. Vitnene beskriver situasjonen som «ekkel», men fattet ikke konkret mistanke til mannen.

Mannen skal ifølge vitnene ha studert jentene, og skal ha tatt kontakt med jentene etter at paret kjørte fra stedet.

- I hvilken grad han kan settes i forbindelse med forsvinningen, er fortsatt uvisst, sier politiet i Kristiansand til NRK.

- Vi har fått flere tips og vitneutsagn, noen av dem motstridende, sier Magne Storaker ved Kristiansand politidistrikt til TV2.no.

Dykkere, redningshunder og 120 personer leter fremdeles etter de to jentene.

Stine Sofie Sørstrønen har på seg en hvit bukse, grønn regn- og vindjakke, blå caps og hvite og sorte sandaler. Lena Sløgedal Paulsen er iført en rød vindjakke, sort bukse, sorte sandaler, hvit skjorte med sorte ermer og hvit caps.

SAVNET: Lena Sløgedal Paulsen (10) og Stine Sofie Sørstrønen (8) er
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling