UKJENT BANKET PÅ:  I denne leiligheten i bofelleskapet for eldre i Os, ble Hilda Feste (98) overfalt og drept søndag kveld. Naboen til den drepte 98-årige Hilda Feste i Os har opplyst at en ukjent person banket på døren før drapet skjedde. Foto: Leif Stang
UKJENT BANKET PÅ: I denne leiligheten i bofelleskapet for eldre i Os, ble Hilda Feste (98) overfalt og drept søndag kveld. Naboen til den drepte 98-årige Hilda Feste i Os har opplyst at en ukjent person banket på døren før drapet skjedde. Foto: Leif StangVis mer

Ukjent person banket på døren til Hildas nabo

Naboen til den drepte 98-årige Hilda Feste i Os har opplyst at en ukjent person banket på døren før drapet skjedde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Naboen har forklart til politiet at noen banket på døren ved 20-tiden søndag. Det var cirka en og en halv time før Feste ble drept i en av naboboligene.

Men det var mørkt og naboen ventet ikke besøk på dette tidspunktet, så hun lot være å åpne døren, skriver Aftenposten.

Kvinnen har opplyst til politiet at hjemmehjelpen har egen nøkkel som de låser seg inn med, så hun regnet derfor ikke med at det var hjemmehjelpen som banket på.

Kvinnen har forklart til politiet at hun alltid har døren låst. Hun så ikke personen som banket på. Overfor Bergens Tidende ønsker ikke politiet å kommentere saken.

- Jeg vil ikke kommentere eller gi vurderinger av ulike forklaringer, men det er av stor betydning å få brakt på det rene hva som har skjedd, sier politiadvokat Ørjan Ogne.

Ingen av naboene som avisen har snakket med, sier de har opplevd noe tilsvarende.

(NTB)