Ukjent person sender avkappede kroppsdeler i posten

Først kom en blodig fot til et partikontor i Ottawa. Så dukket en hånd opp på et postkontor.

FOT I POSTEN:  Her tar politiet i Ottawa i Canada med seg pakken med en blodig fot som ble sendt til at partikontor den kanadiske hovedstaden: Foto: AP Photo/The Canadian Press, Sean Kilpatrick/Scanpix
FOT I POSTEN: Her tar politiet i Ottawa i Canada med seg pakken med en blodig fot som ble sendt til at partikontor den kanadiske hovedstaden: Foto: AP Photo/The Canadian Press, Sean Kilpatrick/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Ottawa i Canada etterforsker funnet av to pakker med kroppsdeler.

Den første pakken inneholdt en blodig fot og ble levert av det kanadiske postvesenet til partikontoret til De konservative i går.

Her ble den delvis åpnet av en kvinne i resepsjonen før politiet ble tilkalt.

Pakken var ikke adressert til en spesiell person, men til Det konservative partiet.

Den andre pakken inneholdt en hånd, og skal ha blitt oppdaget på et postkontor i den kanadiske hovedstaden Ottawa i går kveld, ifølge Ottawa Citizen. Pakken ble sendte fra samme sted som foten, og politiet gjennomlyste den med røntgen før de åpnet den og fant en hånd.

Politiet etterforsker  i tillegg om kroppsdelene har sammenheng med en torso fra et menneske, en kropp uten hode, armer og ben,  som ble funnet i Montreal.

Torsoen i Montreal, som ligger rundt 200 kilometer øst for Ottawa, ble funnet av en vaktmester i en søppelhaug. Politiet der søker nå området etter flere kroppsdeler. Vaktmesteren, Mike Nadeau (49) har sagt til Ottawa Citizen at han hadde lagt merke til lukta som kom fra en koffert i et par dager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer