Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ukjent person sender avkappede kroppsdeler i posten

Først kom en blodig fot til et partikontor i Ottawa. Så dukket en hånd opp på et postkontor.

FOT I POSTEN:  Her tar politiet i Ottawa i Canada med seg pakken med en blodig fot som ble sendt til at partikontor den kanadiske hovedstaden: Foto: AP Photo/The Canadian Press, Sean Kilpatrick/Scanpix
FOT I POSTEN: Her tar politiet i Ottawa i Canada med seg pakken med en blodig fot som ble sendt til at partikontor den kanadiske hovedstaden: Foto: AP Photo/The Canadian Press, Sean Kilpatrick/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Ottawa i Canada etterforsker funnet av to pakker med kroppsdeler.

Den første pakken inneholdt en blodig fot og ble levert av det kanadiske postvesenet til partikontoret til De konservative i går.

Her ble den delvis åpnet av en kvinne i resepsjonen før politiet ble tilkalt.

Pakken var ikke adressert til en spesiell person, men til Det konservative partiet.

Den andre pakken inneholdt en hånd, og skal ha blitt oppdaget på et postkontor i den kanadiske hovedstaden Ottawa i går kveld, ifølge Ottawa Citizen.

Pakken ble sendte fra samme sted som foten, og politiet gjennomlyste den med røntgen før de åpnet den og fant en hånd.

Politiet etterforsker  i tillegg om kroppsdelene har sammenheng med en torso fra et menneske, en kropp uten hode, armer og ben,  som ble funnet i Montreal.

Torsoen i Montreal, som ligger rundt 200 kilometer øst for Ottawa, ble funnet av en vaktmester i en søppelhaug. Politiet der søker nå området etter flere kroppsdeler. Vaktmesteren, Mike Nadeau (49) har sagt til Ottawa Citizen at han hadde lagt merke til lukta som kom fra en koffert i et par dager.

- Jeg la merke til fluene og da jeg så nærmere etter så jeg mark, fortalte han.

- Jeg fikk med meg en venn og vi måtte bruke kniver for det var en liten lås på kofferten. Det jeg så da jeg åpnet den er vanskelig å beskrive. Det var ikke noe hode og kroppen var helt grå, sier Nadeau. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling