Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ukjent togoffer i Trondheim

Påkjørt av toget 17. mai. Mannens identitet er en gåte for politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet har ikke klart å identifisere en mann som ble påkjørt og drept av toget på Lade i Trondheim 17. mai, melder Adresseavisen.

Det var rundt klokka 23:30 at mannen ble påkjørt og drept av et lokaltog, rett ved Lilleby smelteverk på Lademoen. Han ble funnet uten noen identifikasjonspapirer, og er ikke å finne i noen lister over savnede personer.

Politiet ber nå publikum om hjelp til å identifisere den togdrepte.

- Vi vet ingenting om mannen. Han hadde overhodet ikke noen papirer på seg, sier kriminalvaktleder ved Trondheim politikammer, Hans Vikhals, til Dagbladet.no.

Politiet vet heller ingenting om omstendighetene rundt togpåkjørselen. Mannen er obdusert, men det er foreløpig uklart om han var beruset.

To forskjellige sko

Den omkomne mannen ble funnet iført to forskjellige sko. De var begge svarte, av typen pensko.

- De var ikke så ulike, men tydelig fra to forskjellige par. De var begge det vi i Trøndelag kaller gå-bort-sko, sier Vikhals til Dagbladet.no.

Mannen er 25-30 år, ca 189 centimeter høy og kraftig bygd. Håret er kortklippet, mørkt og noe rødlig, med kinnskjegg.

Han var iført en grå og svart allværsjakke av merke J. O. Sport. Under denne hadde han en grønn-grå ribbestrikket Jack & Jones-genser og en svart t-skjorte. Mannens bukser var grå, med et svart belte, ifølge politiet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!