Ukjent vitne så drapsofferet i diskusjon utenfor boligblokka

Lå stille på bakken fem minutter senere, forteller en annen.

LETER ETTER SPOR: Kriminalteknikere søker i formiddag gjennom avfallsrommet ved boligblokken like ved der drapsofferet ble funnet. Gjerningsvåpenet er blant gjenstandene som ikke er funnet. MMSfoto: Frank Karlsen/Dagbladet
LETER ETTER SPOR: Kriminalteknikere søker i formiddag gjennom avfallsrommet ved boligblokken like ved der drapsofferet ble funnet. Gjerningsvåpenet er blant gjenstandene som ikke er funnet. MMSfoto: Frank Karlsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Kongsvinger er svært interessert i å komme i kontakt med en kvinne som kan ha sett drapsofferet (18) minutter før han ble drept utenfor en boligblokk i Kongsvinger.

Til lokalavisen Glåmdalen forklarer kvinnen at hun så to unge menn gå i retning av boligblokka like ved stedet 18-åringen ble funnet natt til å går. Kvinnen skal ha gjenkjent den ene som den drepte 18-åringen.

Tre ukjente vitner- Det så ut til at de stod og pratet ivrig eller diskuterte, sier kvinnen til lokalavisa. Observasjonen skal ha skjedd ved 00.45-tida, bare 35 minutter før den unge mannen ble funnet død utenfor blokka.

Et annet vitne lokalavisa har snakket med, sier at det ble sett en mann liggende på plenen 00.50, altså bare fem minutter etter 18-åringen angivelig diskuterte med en ukjent utenfor blokka. Opplysningene er helt nye for politiet.

Må melde seg snarest- Vi er forbauset over at ingen av disse har meldt seg til politiet med sine observasjoner. Verken kvinnen som har sett de to diskutere eller vitnet som kan ha sett offeret ligge på plenen like etterpå har vært i kontakt med oss. Vi ber disse melde seg så fort som mulig, sier politiadvokat Iren Johnsen Dahl til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer