Ukjente barn brukt i nudist-reklame

Rogaland Naturistforening har lagt ut et nakenbilde av seks ukjent småjenter på Internett for å verve nye medlemmer. - Våre medlemmer ville neppe la seg avfotograferes, derfor lastet vi ned et bilde av noen ukjente jenter, sier leder Terje Olsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Naturistforeningen i Rogalands hjemmesider på nettet inneholder blant annet informasjon om aktiviteter og nudiststrender. I forbindelse med at foreningen ønsker å starte en egen gruppe for ungdom mellom 18 og 25 år, har de lagt ut bildet av de nakne småjentene.

Bildet, som er tatt ved et svømmebasseng, viser to jenter som står nakne og holder rundt hverandre. Mellom beina på den ene jenta skimtes en annen ungjente. Rundt står tre nakne jenter og ser på. Jentene er trolig mellom 13 og 16 år, og har ikke ingen anelse om at Rogaland Naturistforening bruker bildet for å verve medlemmer.

Småjenter

- Disse jentene er ikke med i foreningen vår. Bildet ble funnet på nettet fordi ingen i vår forening hadde lyst til å bli lagt på nettet nakne. Jeg er enig i at jentene ikke ser gamle ut, uten at det er noe galt i seg sjøl. Alt kan misbrukes, men det må ikke bli slik at avvikere som de pedofile skal få styre alt i verden, sier Terje Olsen.

Etter at Dagbladet :på nettet tok kontakt med naturistforeningen, fjernet de umiddelbart bildet fra sin hjemmeside.

Utnyttes på sexsider

- Vi vet at noen sexsider på Internett bruker naturistbilder som lokkemiddel. Det er forferdelig synd at vi må svi for at det finnes personer der ute som misbruker slike bilder. Vi synes nakenhet er like naturlig om du er 2 eller 80 år, sier Olsen.

Han forteller at problemet er diskutert både i norske og internasjonale naturistforbund.

- Den 10. oktober skal de norske foreningene møtes. Da skal vi igjen diskutere hva vi kan gjøre med at pedofile utnytter bildene våre, sier Olsen.