Ukjente barn brukt i nudist-reklame

Rogaland Naturistforening har lagt ut et nakenbilde av seks ukjent småjenter på Internett for å verve nye medlemmer. - Våre medlemmer ville neppe la seg avfotograferes, derfor lastet vi ned et bilde av noen ukjente jenter, sier leder Terje Olsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Naturistforeningen i Rogalands hjemmesider på nettet inneholder blant annet informasjon om aktiviteter og nudiststrender. I forbindelse med at foreningen ønsker å starte en egen gruppe for ungdom mellom 18 og 25 år, har de lagt ut bildet av de nakne småjentene.

Bildet, som er tatt ved et svømmebasseng, viser to jenter som står nakne og holder rundt hverandre. Mellom beina på den ene jenta skimtes en annen ungjente. Rundt står tre nakne jenter og ser på. Jentene er trolig mellom 13 og 16 år, og har ikke ingen anelse om at Rogaland Naturistforening bruker bildet for å verve medlemmer.

Småjenter

- Disse jentene er ikke med i foreningen vår. Bildet ble funnet på nettet fordi ingen i vår forening hadde lyst til å bli lagt på nettet nakne. Jeg er enig i at jentene ikke ser gamle ut, uten at det er noe galt i seg sjøl. Alt kan misbrukes, men det må ikke bli slik at avvikere som de pedofile skal få styre alt i verden, sier Terje Olsen.

Etter at Dagbladet :på nettet tok kontakt med naturistforeningen, fjernet de umiddelbart bildet fra sin hjemmeside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer