Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ukjente menn sett i blokka på drapsdagen

Politiet etterlyser observasjoner av minst to menn som befant seg i oppgangen til drapsoffer Meta Øverli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Oslopolitiet jobber nå på spreng for å konkretisere opplysninger om mennene, som hittil ikke har vært omtalt i media.

- Vi har indikasjoner på at det i løpet av torsdag 6. april befant seg minst to menn i oppgangen til Høybråtenveien 1H. Dette er personer som ikke bor i blokka, opplyser politiinspektør Terje Kristiansen ved volds- og sedelighetsavsnittet  i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Etterforskerne har ingen konkrete spor i retning av at en av de uidentifiserte mennene traff Øverli drapsdagen, men er nå svært interessert i ytterligere tips om personene fra publikum

- Vi vil absolutt vite om alle som har oppholdt seg ved den aktuelle oppgangen hele denne datoen. Vi arbeider nå med å få til et signalement på mennene, og vil gå ut med dette om vi får det på plass, sier Kristiansen.

Han forteller at mennene ikke er sett sammen, men at de er sett ved forskjellige anledninger. Begge er voksne menn, og har nordeuropeisk/norsk utseende.

Politiet vil foreløpig ikke gå ut med klokkeslett, for at folk skal ha lavest mulig terskel for å ta kontakt med tips.

- Det er i utgangspunktet ikke noe dramatisk ved at noen har oppholdt seg i og ved ei boligblokk, men vi må prøve å finne ut hvem dette er, understreker politiinspektøren.

Politiet står ennå nærmest på bar bakke i etterforskningen av drapet på Meta Øverli (75). Hun ble funnet død i leiligheten sin i Høybråtenveien 1H påfølgende fredag, men politiet har ingen observasjoner av henne etter klokka 17.15 dagen før.

ETTERLYSER BESØKENDE: Minst to menn ble hver for seg sett i løpet av dagen i denne oppgangen i Høybråtenveien. Politiet vet ikke hvem de er. Foto: JOSTEIN IHLEBÆK
ETTERLYSER BESØKENDE: Minst to menn ble hver for seg sett i løpet av dagen i denne oppgangen i Høybråtenveien. Politiet vet ikke hvem de er. Foto: JOSTEIN IHLEBÆK Vis mer
Ukjente menn sett i blokka på drapsdagen
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling