Uklar beskrivelse av gjerningsmennene

Politiet avventer nærmere avhør av den 14 år gamle jenta som skal ha blitt voldtatt på Oslo-skole i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I påvente av avhør av den 14 år gamle jenta, som skal ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep på Oppsal skole i går kveld, er det lite politiet kan få gjort i saken.

Overgrepet skal ha skjedd i 21-tida i går kveld, da jenta gikk alene ut for å lufte seg. Jenta skal ha forklart at hun skled på isen og at hun ble voldtatt av to menn som kom for å hjelpe henne, ifølge VG.To timer senere ble politiet varslet og jenta ble sendt til legevakta for undersøkelser.

Kriminalteknikere var sent i går kveld på plass i skolegården der overgrepet skal ha skjedd for å finne spor etter de to angivelige gjerningsmennene.

Ved kriminalvakta i Oslo vil de ikke gi noen nærmere opplysninger om hva kriminalteknikerne har funnet av spor i saken.

Ingen er så langt pågrepet etter den angivelige voldtekten.

- Foreløpig er signalementet veldig vagt. Jenta har forklart at gjerningsmennene var mellom 25 og 45 år. Hun har sagt at de var  av utenlandsk opprinnelse, men hun har ikke sagt noe om hvilket språk de snakket. Klesdrakt er heller ikke nevnt, sier vakthavende Laila Back ved kriminalvakta til Dagbladet.no.Hun sier jenta er kalt inn til en mer gjennomgående forklaring i morgen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer