DØDE HJEMME: 39-åringen ble funnet død hjemme i leilighetskomplekset i Sandvika sentrum. Sandvika Storsenter til venstre. Foto: SVEINUNG UDDU YSTAD/DAGBLADET
DØDE HJEMME: 39-åringen ble funnet død hjemme i leilighetskomplekset i Sandvika sentrum. Sandvika Storsenter til venstre. Foto: SVEINUNG UDDU YSTAD/DAGBLADETVis mer

Uklar dødsårsak etter dødsfall i Sandvika

39-årig mann ble funnet død hjemme i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet betegner fortsatt funnet av en død 39-årig mann i en trappeoppgang i Sandvika torsdag som mistenkelig. Det er foreløpig ikke avdekket noen dødsårsak.

39-åringen ble funnet død i oppgangen til leilighetskomplekset han bodde i, ved 10-tiden skjærtorsdag. Obduksjonsrapporten er ikke klar, og politiet holder fortsatt alle muligheter åpne.

Kriminalsjef Nina Bjørlo i Asker og Bærum politidistrikt vil ikke si noe om hvorvidt mannen hadde noen ytre skader da han ble funnet.

- Det jeg kan si, er at omstendighetene rundt funnet og åstedet gjør at vi mener dødsfallet er mistenkelig. Det kan ligge noe kriminelt bak, men det kan også ha vært en ulykke, sier Bjørlo til NTB.

Det er usikkert om den foreløpige rapporten fra Rettsmedisinsk institutt blir klar langfredag. I mellomtiden driver politiet både teknisk og taktisk etterforskning på stedet. Det fem etasjer store leilighetsbygget ligger i sentrum av Sandvika og huser blant annet en restaurant.

- Vi har avhørt noen vitner og foretar også en rundspørring i området, sier Bjørlo.

(NTB)