Brann i Nes

- Uklare omstendigheter rundt dødsfallet

Politiet gjør undersøkelser på en gård i Nes etter at en mann i 40-åra er funnet død i brannruinene.

Dagbladet TV gir deg siste nytt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NES (Dagbladet): Det var tidlig torsdag morgen at naboen til en gård i Nes i Viken kontaktet politiet om en brann. Nødetater rykket ut til stedet, og kom da til to overtente bygg. I brannruinene ble det etter kort tid funnet en død mann i 40-åra.

Funnet etterforskes nå som et mistenkelig dødsfall. Politiet ble varslet om brannen i 05-tida, og like før klokka 8 kunngjorde de at brannvesenet hadde kontroll på brannen.

- Etterforskning pågår, så det er begrenset hvor mye vi går ut med per nå. Det er to bygninger som har brent ned, og det er uklare omstendigheter rundt dødsfallet, sier politiadvokat Behreng Mirzaei til Dagbladet.

Avdøde er torsdag morgen sendt til obduksjon for å fastslå dødsårsaken. Politiet vil foreløpig ikke kommentere om avdøde er kjent for dem fra tidligere, men er ifølge Dagbladets opplysninger ikke tidligere straffedømt.

- Vi jobber med å finne ut om avdøde har vært utsatt for noe straffbart. Det er så langt ingen som er siktet eller pågrepet i saken, sier Mirzaei.

Pårørende er varslet om dødsfallet, men politiadvokaten ønsker ikke å si hvorvidt avdøde har tilknytning til den aktuelle gården hvor brannen fant sted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer