Uklart om Grys dødsårsak

Gamal Hosein framstilles nå for varetektsfengsling i Skien. Blåmerker på Grys hals tyder på at hun ble kvalt, men patologene klarer ikke å konkludere med det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var ventet at den endelige obduskjonsrapporten ble lagt fram i retten i dag, men i følge Nettavisen vil ikke det skje. Årsaken er at det er vanskelig å fastslå om Gry ble kvalt eller ikke.

Rettmøtet går for første gang for åpne dører. Tidligere har politiet bedt om at døren i retten blir stengt for pressen og tilhørere. Politiadvokat Jon Borgen signaliserte i helgen at han vil legge fram opplysninger fra obduksjonsrapporten, men den er ikke endelig ferdig. VG skriver at rettsmedisinerne ikke har klart å fastslå om Gry Hosein var påvirket av alkohol eller medisiner da hun døde.

Politiet begjærer drapssiktede Hosein varetektsfengslet i fire nye uker i dag. Politiet vil først og fremst argumentere for fortsatt varetekt på grunn av rømningsfaren. Hosein ble første gang varetektsfengslet 23. januar i år, ti dager etter at politiet mener han tok livet av sin kone i deres gatekjøkken i Skien. Dagens fengslingsmøte i forhørsretten er det fjerde i rekken.