Ukrainsk minister sparket etter offentlig fyll

Ukrainas innenriksminister Juri Lutsenko ble anholdt av tysk politi for fyll og bråk på flyplassen i Frankfurt

Må gå: Innenriksminister i Ukraina, Juri Lutsenko, ble anholdt på flyplassen i Frankfurt etter at flyplasspersonell rapporterte at han og hans 19 år gamle sønn var tydelig beruset.
Må gå: Innenriksminister i Ukraina, Juri Lutsenko, ble anholdt på flyplassen i Frankfurt etter at flyplasspersonell rapporterte at han og hans 19 år gamle sønn var tydelig beruset.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Ukrainas innenriksminister Juri Lutsenko har innlevert sin avskjedssøknad etter at han ble anholdt av tysk politi for fyll og bråk på flyplassen i Frankfurt am Main i forrige uke.

Presidenten i Ukrainas nasjonalforsamling, Volodymyr Lytvyn sier ifølge det russiske nyhetsbyrået Interfax at innenriksminister Lutsenko har innlevert sin avskjedssøknad til nasjonalforsamlingen.

Innenriksdepartementet har tidligere hevdet at meldinger om ministerens konfrontasjon med tysk politi på flyplassen var usanne.

Politiet i Frankfurt opplyste 6. mai at Lutsenko ble hindret i å gå om bord i et fly til Seoul i Sør-Korea etter at flyplasspersonell rapporterte at ministeren og hans 19 år gamle sønn var sterkt beruset.

Da de ble stoppet, ble begge svært rasende, ropte høyt og kastet mobiltelefonene sine, ifølge politiet.

(NTB)