Ulf Leirstein har ansatt sønnen på Stortinget

- Noen vil sikkert reagere. Jeg kan jo knapt nok nyse uten at det blir gærnt, sier Leirstein.

ANSETTER: Ettmannspartiet Ulf Leirstein har ansatt sønnen, Alexander Leirstein (24), i deltidsstilling som rådgiver. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
ANSETTER: Ettmannspartiet Ulf Leirstein har ansatt sønnen, Alexander Leirstein (24), i deltidsstilling som rådgiver. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er som med Carl I. Hagen. Carls nærmeste rådgiver var Eli Hagen. Og jeg har ansatt Alexander, sier Ulf Leirstein til Dagbladet.

- Han er din Eli?

- Ja, men ikke på alle måter, da.

Ansatte sønnen

Ulf Leirstein humrer. Den tidligere Frp-toppen er i dag et enmannsparti på Løvebakken, etter utmeldingen fra partiet. Dermed får Leirstein 400 000 kroner i partistøtte fra Stortinget.

Deler av de pengene bruker han på å lønne en rådgiver i deltidsstilling: Sønnen Alexander Leirstein (24).

- De beste rådgiverne får du i egen familie. Alexander har vært politisk aktiv i mange år, og nyter stor respekt i Frp-miljøer. Jeg har vært kjempeheldig.

Ulf Leirstein trakk seg fra alle tillitsverv i partiet etter avsløringer om at han hadde foreslått trekantsex med en femtenåring overfor et kvinnelig partimedlem og sendt porno til medlemmer av FpU.

Leirstein beklaget saken gjentatte ganger og meldte seg i fjor ut av Frp, selv om Siv Jensen understreket at han sto fritt til å ta gjenvalg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer