Ulovlige innvandrere vasker departementene

Ulovlige innvandrere vasker hos de svenske ministrene. «Antony» sier at det er veldig mange kort, koder og nøkler å holde orden på i departementene. Sikkerhetssjefen er rystet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De jobber uten lovlig oppholdstillatelse og uten arbeidstillatelse. Og de vasker i de svenske departementene. Dermed kan de bevege seg fritt inn til de svenske ministrene, skriver Aftonbladet.

De arbeider hos små vaskefirmaer som har fått oppdrag i departementene. Ingen av sikkerhetstiltakene har fanget opp at ulovlige innvandrere kan vandre inn til ministrene.

En 40-åring som kaller seg Antony har vasket i det svenske regjeringskvartalet i flere uker. Han tømte blant annet ministerenes søppelkurver, og kan opplyse at en av ministrene er svært så glad i bananer, skriver Aftonbladet. Han forklarer at når du først har kommet seg inn i regjeringskontorene i Sverige er det ingen problemer å komme seg unna vanskelige spørsmål.

Rystet sikkerhetssjef

Sikkerhetssjefen i departementene er rystet.

- Noen har klart å lure våre kontroller, sier Jan Mårtensson, skriver Aftonbladet.

Han har ingen forklaring på hvordan de ulovlige innvandrerne har klart å komme seg inn og fått jobb i departementene.

Han lurer nå på om de har brukt en annens navn for å lure sikkerhetskontrollen, og sier at han nå skal stoppe den muligheten.