Ulv angrep 16-åring i Minnesota

17 sting i hodet.

 ANGREP 16-ÅRING:  Denne hannulven på 40 kilo sto bak det første kjente ulveangrepet på menneske i Minnesota. Foto: Minnesota Department of Natural Resources.
ANGREP 16-ÅRING: Denne hannulven på 40 kilo sto bak det første kjente ulveangrepet på menneske i Minnesota. Foto: Minnesota Department of Natural Resources.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 16 år gammel gutt kom levende fra det første kjente ulveangrepet mot et menneske i den amerikanske delstaten Minnesota.

Noah Graham var på telttur sammen med venner ved Lake Winnibigoshish da dyret dukket opp natt til lørdag, ifølge TV-stasjonen NBC.

Idet 16-åringen snakket med kjæresten sin, ble han bitt i hodet av ulven.

- Jeg slo den og grep tak i den, men kunne ikke få den bort, sier Graham til fjernsynsstasjonen KVLY-TV.

17 sting Han sparket og ropte til ulven før den til slutt stakk av. For å stanse blødningen surret han et håndkle rundt hodet, og han måtte senere sy 17 sting på et lokalt sykehus.

I tillegg ble han vaksinert mot rabies.

Viltvoktere i Minnesota har skutt en 40 kilo tung hannulv de tror er den samme som angrep Graham. Den blir sjekket for rabies for å finne om det kan være en forklaring på svært uvanlig oppførsel.

Ifølge NBC er det ikke tidligere registrert ulveangrep mot mennesker i delstaten.

I hele Nord-Amerika er to mennesker blitt drept av ulv i løpet av de siste åtte årene.

En 32 år gammel kvinne ble drept i Alaska i 2010, mens en 22 år gammel student ble angrepet og drept av en ulveflokk i et skogsområde i den kanadiske provinsen Ontario i 2005.

(NTB/Dagbladet).