Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ulv angrep hund i Aurskog-Høland

Nå kjemper hunden for livet.

Det var en ulv som angrep en tolv år gammel dachs på en gårdsplass i Bjørklangen i Aurskog-Høland, bekrefter Statens Naturoppsyn. Dachsen kjemper for livet. Bildet er tatt ved en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
Det var en ulv som angrep en tolv år gammel dachs på en gårdsplass i Bjørklangen i Aurskog-Høland, bekrefter Statens Naturoppsyn. Dachsen kjemper for livet. Bildet er tatt ved en annen anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En ulv angrep tirsdag en tolv år gammel dachs på en gårdsplass i Bjørkelangen i Aurskog-Høland, bekrefter Statens Naturoppsyn.

- På stedet var det noe snø oppå isen. Der har vi sikret spor. I tillegg til vitners beskrivelse og hundens skader, har vi konkludert med at det var ulv som var inne på gårdsplassen til familien, sier rovviltansvarlig Jan H. Wilberg i Statens Naturoppsyn til Indre Akershus Blad. Det er ett etablert ulverevir i området.

Dachsen kjemper for livet, og en operasjon viste at hunden hadde alvorlige skader på indre organer.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media