Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Felling av ulv

Ulv trolig skutt i Hedmark – politiet ber om hjelp

En ulv som ble funnet død på Rena i Hedmark i september i fjor, ble trolig skutt. Politiet ber om tips i saken.

BER OM TIPS: Politiet mistenker at en ulv som ble funnet død på Rena i september trolig ble skutt. Foto: Statens naturoppsyn/Miljødirektoratet.
BER OM TIPS: Politiet mistenker at en ulv som ble funnet død på Rena i september trolig ble skutt. Foto: Statens naturoppsyn/Miljødirektoratet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kadaveret ble funnet i skogen like bak hoppbakken på Rena, i Åmot kommune, skriver Nationen. Statens naturoppsyn konkluderte med at det var ulv og sendte prøver til Veterinærinstituttet. Der tror man at ulven mest sannsynlig er skutt.

Elverum politistasjon, som først henla saken, vurderer nå å se på saken på nytt.

De innrømmer at de har lite å gå på og de trenger hjelp fra publikum.

- Om noen i løpet av sommeren har sett eller hørt noe i nærheten, ta kontakt med politiet. Det har skjedd rett bak hoppbakken på Rena, i Heienberget. Det området brukes aktivt, og er ikke langt fra bebyggelse, sier Henning Klauseie ved Elverum politistasjon.

Siden ulven hadde ligget lenge da den ble funnet, er det vanskelig å si når den ble skutt, men trolig skjedde det på sommeren – utenfor jaktsesongen.

- Om noen derfor har hørt noen skudd eller lignende i den tidsperioden, bør de melde fra, sier Klauseie.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling