Ulveliknende vesen skutt. Ekspertene klør seg i hodet

Vilt-eksperter har ikke klart å identifisere dyret som ble skutt nær en ranch i Montana.

UVANLIG: Hunndyret som ble skutt i Montana hadde blant annet uvanlig pels, stort hode og ører. Foto: Montana Department of Fish, Wildlife, and Parks (FWP)
UVANLIG: Hunndyret som ble skutt i Montana hadde blant annet uvanlig pels, stort hode og ører. Foto: Montana Department of Fish, Wildlife, and Parks (FWP) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En rancheier i Montana skjøt det han trodde var en ulv i forrige uke da dyret viste seg i nærheten av dyra hans.

Montanas vilt-eksperter er imidlertid forbløffet over det ulveliknende dyret og har uttalt at de har problemer med å bestemme hvilken rase dyret er.

Ifølge en medieuttalelse fra Montana Department of Fish, Wildlife, and Parks (FWP) skal det også ha sirkulert teorier på nettet om hva dyret kan være.

Noen tror dyret kan være en «coywolf», som er en krysning mellom prærieulv og ulv, eller en ulvehund som er blitt født i fangenskap og seinere sluppet ut i villmarken.

Mysterium

Ifølge Great Falls Tribune hadde dyret, som ble skutt 16. mai i nærheten av Denton, lang, gråaktig pels, stort hode og snute. Dyret hadde de samme karakteristikkene som en ulv, men ørene var for store, beina og kroppen for kort og pelsen liknet ikke pelsen til en vanlig ulv.

Den eksakte arten har så langt vist seg å være et mysterium for ekspertene.

Etter å ha inspisert dyret er de i tvil om at dyret er en ulv. De har også sagt at tennene var for korte, frampotene unormalt små og klørne for store, melder BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer