Ulykke med elsparkesykkel

En elsparkesyklist er alvorlig skadd etter å ha blitt påkjørt med bil i Oslo søndag morgen.

ULYKKE: En el-sparkesyklist ble påkjørt ved Ullevål sykehus i Oslo tidlig søndag morgen. Politiet melder på Twitter at personen er alvorlig skadd. Foto: Jonas Andersen / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag morgen opplyser Oslo politidistrikt at en mann i starten av 20-åra er alvorlig skadd etter å ha blitt påkjørt med bil mens vedkommende kjørte en elsparkesykkel.

Politiet meldte om hendelsen like over klokka 7, og opplyser at ulykken fant sted på ring 2 ved Ullevål sykehus i Oslo. Politiet rykket til stedet sammen med ambulanse.

- Det var et par vitner på stedet, men ingen har sett selve hendelsen. El-sparkesyklisten ble ivaretatt av helsepersonell og fraktet til traumemottaket med smerter i hode og arm. Mannen framsto ikke som kritisk skadd, opplyser operasjonsleder Line Skott til Dagbladet.

Etterforskning

Skott opplyser videre at politiet har avhørt bilisten, som kjørte en taxi. Bilen har fått en del skader, og Skott forteller at frontruta er knust. Taxisjåføren er en mann i 40-åra.

Foreløpig har politiet bare fått forklaring fra den ene parten, og har på bakgrunn av det besluttet å ikke beslaglegge førerkort på nåværende tidspunkt.

- Vi er nødt til å få forklaring fra elsparkesyklisten også, for å få bedre oversikt over hendelsesforløpet. Vi har opprettet sak og vil etterforske hendelsen videre, sier Skott.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer