Sveits:

Ulykke: Stakk fra innleid millionbil

En amerikansk turist (46) endte ferden med sin innleide Lamborghini i en sveitsisk bekk, men det stoppet ham ikke.

HIT MEN IKKE LENGER: Lamborghinien havnet i denne bekken i Sveits, og der ble den liggende en stund. Foto: Politiet i Graubünden
HIT MEN IKKE LENGER: Lamborghinien havnet i denne bekken i Sveits, og der ble den liggende en stund. Foto: Politiet i Graubünden Vis mer
Publisert

Tirsdag forrige uke skulle seks innleide Lamborghinier frakte en gruppe med turister fra Davos til Zernes i Østerrike, da ting gikk galt for en amerikansk mann på 46 år.

På vei til Zernes havnet mannen, som kjørte en av bilene, i en bilulykke i kantonen Graubünden, ved Flüelsa-passet, skriver det sveitiske mediet Blick.

Mannen ble ikke skadd i ulykken, men det samme kan ikke sies om den innleide luksusbilen av typen Lamborghini Aventador SVJ i fargen blå.

Havnet i bekk

Denne typen bil produseres ikke lenger og selges brukt for flere millioner kroner. På Finn.no ligger det i skrivende stund to Lamborghini Aventador, med ulik årsmodell, til priser på over tre og seks millioner kroner.

Den amerikanske turisten og Lamborghinien havnet i en sveitsisk bekk, som det naturlig nok var vanskelig å komme seg ut av. Det later til at mannen tok samme vurdering, og bestemte seg for å ikke kaste bort noe tid på ulykka.

KRASJ: Bilen fikk skader på fronten, ifølge bildene fra politiet. Foto: Politiet i Graubünden
KRASJ: Bilen fikk skader på fronten, ifølge bildene fra politiet. Foto: Politiet i Graubünden Vis mer

Dermed ringte han til politiet og forsikringsselskapet, slik man skal. Problemet, i tillegg til den krasjede luksusleiebilen, oppsto imidlertid da mannen valgte å forlate ulykkesstedet før politiet kom fram, slik man ikke skal.

Sjåføren skal ha hoppet inn i passasjersetet til en av de andre Lamborghiniene i turfølget etter å ha tatt de nødvendige telefonene og fortsatt ferden videre, skriver Blick.

I FLAMMER: Bilentusiasten Ciro Ciampi tar til tårene når han oppdager hva som har skjedd med Lamborghinien sin. Video: Caters News Vis mer

Sporet opp av politiet

Det sveitsiske politiet kom fram til stedet hvor det da bare var bilen som sto igjen.

De klarte etter hvert å spore opp Lamborghini-turistene noen landsbyer fremme, hvor politiet gjorde det klart overfor mannen at man ikke bare kunne reise fra en ulykke.

Mannen skal ha forstått beskjeden fra politiet og samarbeidet deretter med etterforskningen, skiver Blick.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer