Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ulykker preger høstferietrafikken

Fem ulykker åpnet helga. Én omkom.

DØDSULYKKE: En 16 år gammel gutt omkom da lettmotorsykkel han kjørte med kolliderte med en bil på riksvei 40 nær Svarstad i Vestfold. Foto: Stener Kalberg
DØDSULYKKE: En 16 år gammel gutt omkom da lettmotorsykkel han kjørte med kolliderte med en bil på riksvei 40 nær Svarstad i Vestfold. Foto: Stener Kalberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Det har blitt en tragisk start på helga, med fem større ulykker.

* Bilist på taket ved Lillesand.
En 18 år gammel sjåfør kjørte ut av veien og havnet på taket da personen skulle gjøre en sving. Bilen kjørte nye E 18 fra Grimstad i retning Kristiansand da ulykken inntraff.

Sjåføren kom ifølge Fvn.no uskadd fra hendelsen. Politiet fikk melding om ulykken klokka 22.37 fredag kveld.

* 16-åring omkom i motorsykkelulykke i Vestfold.
Føreren av en motorsykkel skal ha omkommet momentant da personen krasjet med en bil. Bilen skulle, ifølge Østlands-Posten, svinge av veien, og motorsykkelen, som kom i motsatt retning, kjørte inn i bilen.

16-åringen er hjemmehørende i Lardal kommune. Bilfører er en 44 år gammel mann fra samme plass. Kriseteamet i kommunen er koplet inn i saken, ifølge lokalavisa.

Politiet fikk melding om hendelsen litt etter klokken 20 fredag kveld.

* En trailersjåfør med alvorlige skader etter utforkjøring i Hurum
En trailersjåfør ble alvorlig skadd da en personbil og den svenskregistrerte traileren med søppel skal ha vært i berøring med hverandre.

Traileren kjørte av veien og ble liggende på vippen av en bratt skråning. Sjåføren måtte skjæres ut før han kunne fys med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus.

* Flere skadd etter kjedekollisjon ved Jessheim
Flere personer ble brakt til sykehus etter at tre biler kolliderte på E6 ved Jessheim i Akershus, skriver NTB.

- En bil kjørte inn i en bil foran seg, som igjen kolliderte med en lastebil foran den igjen, sier operasjonsleder Ola Magne Mæle i Romerike politidistrikt til NTB.

Skadene er uavklarte. Politiet fikk melding om ulykken fredag klokka 14.37.

* Mann (44) alvorlig skadd i trafikkulykke ved Røros
En 44 år gammel mann ble alvorlig skadd da en personbil ble påkjørt av en lastebil på riksvei 31 ved Røros. Tilstanden er alvorlig, men stabil, ifølge NTB.

Lastebilen kjørte inn i personbilen bakfra. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 08.37.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling