Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ulykkesdag i Aust-Agder

Tre alvorlige trafikkuhell på kort tid sprengte Agder-politiets kapasitet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Agder-politiets kapasitet ble sprengt i kveld. De har bare kunnet rykke ut til to av tre alvorlige ulykker som skjedde kort tid etter hverandre i Aust-Agder.

Fastklemt

Den første ulykken skjedde i halv seks-tida ved Eide utenfor Lillesand, øst for bomstasjonen på E18.

- En personbil, som var på vei ut på E18, ble påkjørt av en trailer, opplyser operasjonsleder Per Launes ved Agder politidistrikt til Dagbladet.no.

To personer ble sittende fastklemt i personbilen. Begge er nå fraktet til Sørlandet sykehus i Arendal med alvorlige skader.

Det er ikke meldt om trailersjåføren ble skadet i ulykken.

Veien er nå åpnet igjen etter å ha vært stengt mens oppryddingsarbeidet pågikk. Politiet vet foreløpig ikke noe om årsaken til ulykken.

MC mot bil

I 18.30-tida kolliderte en motorsyklist med en bobil ved gamle Herefoss stasjon i Birkedal kommune.

- Det var to bobiler og to motorsykler i følge som møtte på hverandre, og den ene bobilen og den ene motorsykkelen krasjet, sier operasjonsleder Launes til Dagbladet.no.

Føreren av bobilen, en 60 år gammel mann, ble sendt til Sørlandet sykehus i Arendal med hjerteproblemer, men ingen ytre skader. Motorsyklisten, en 35 år gammel mann, ble sendt til Sørlandet sykehus Kristiansand. Det er uvisst hvilke skader han har pådratt seg.

Kjørte av veien

18.35-tida fikk politiet enda en melding, denne gang fra Risdal ved Grimstad.

- En personbil har rett og slett kjørt av veien på det glatte føret etter ei lokal haglbyge. Det er smale og svingete veier på stedet, sier Launes til Dagbladet.no.

De to personene i bilen er kjørt til Sørlandet sykehus i Arendal. Skadeomfanget er uvisst.

Launes opplyser til Dagbladet.no at politiets kapasitet var sprengt på grunn av de to andre ulykkene, og at de derfor fikk melding om ulykken fra AMK-sentralen.

Operasjonslederen har ikke noen formening om hvorfor det har skjedd så mange ulykker akkurat i Aust-Agder i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling