Ulykkespåsken

Politiet frykter det vil bli verre i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I løpet av lørdagen har over tretten personer blitt skadd i trafikken i Norge. Det viser en gjennomgang Dagbladet.no har gjort med samtlige politidistrikt i Norge. En av de groveste ulykkene skjedde rett før Lillesand på E 18. 

Sjekk vegmelding fra ditt fylke her! Oppdateres fortløpende fra Statens Vegvesen.

- Klokken 13.27 fikk vi melding om at to biler hadde kollidert på E18 ved avkjøringen til Glamsland, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Arne Arnesen, til Dagbladet.no.

Det var en pickup som kjørte i retning Kristiansand som kom over i motgående kjørefelt, og krasjet med en motgående bil. Alle tre personene var ved bevissthet, men hadde fått en del medfart i kollisjonen.

- En er alvorlig skadd, sier Arnesen.

Alvorlig skadd i Valdres

Også en mann i slutten av 20-årene ble alvorlig skadd i en trafikkulykke på E16 i Valdres lørdag morgen. Ifølge politiet kolliderte to biler tre kilometer sør for Bjørgokrysset.

- Det var en fører i hver bil. Den ene, en mann i slutten av 20-årene, er alvorlig skadd og er fløyet til Ullevål universitetssykehus. Den andre sjåføren, en kvinne i midten av 20-årene, skal kun ha fått lettere skader, sier Kai Lyshaugen, operasjonsleder ved Vest-Oppland politidistrikt, til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.