Ulykkespåsken

Politiet frykter det vil bli verre i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I løpet av lørdagen har over tretten personer blitt skadd i trafikken i Norge. Det viser en gjennomgang Dagbladet.no har gjort med samtlige politidistrikt i Norge. En av de groveste ulykkene skjedde rett før Lillesand på E 18. 

Sjekk vegmelding fra ditt fylke her! Oppdateres fortløpende fra Statens Vegvesen.


- Klokken 13.27 fikk vi melding om at to biler hadde kollidert på E18 ved avkjøringen til Glamsland, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Arne Arnesen, til Dagbladet.no.

Det var en pickup som kjørte i retning Kristiansand som kom over i motgående kjørefelt, og krasjet med en motgående bil. Alle tre personene var ved bevissthet, men hadde fått en del medfart i kollisjonen.

- En er alvorlig skadd, sier Arnesen.

Alvorlig skadd i Valdres

Også en mann i slutten av 20-årene ble alvorlig skadd i en trafikkulykke på E16 i Valdres lørdag morgen. Ifølge politiet kolliderte to biler tre kilometer sør for Bjørgokrysset.

- Det var en fører i hver bil. Den ene, en mann i slutten av 20-årene, er alvorlig skadd og er fløyet til Ullevål universitetssykehus. Den andre sjåføren, en kvinne i midten av 20-årene, skal kun ha fått lettere skader, sier Kai Lyshaugen, operasjonsleder ved Vest-Oppland politidistrikt, til Dagbladet.no.

Ulykkespåsken

Syv år gammel gutt påkjørt

Også i Midtre Hålogaland var det flere trafikkulykker i dag. En syv år gammel gutt ble påkjørt ved gamleveien ved Snubba.

- Det viste seg at det var en syv år gammel gutt på ski som hadde kommet ut fra en innkjørsel og ut på veien da han ble truffet av en bil. Gutten ble brakt til Universitetssykehuset Nord-Norge i Harstad, og hadde sannsynligvis brukket en fot, sier operasjonsleder Paul Gunnar Helland ved Midtre Hålogaland politidistrikt til Dagbladet.no.

I Nord-Trøndelag var det bare to lettere personskader i dag. Operasjonsleder Jan Tore Tiltnes ved politiet i Nord-Trøndelag frykter at det blir verre i morgen.

- Jeg er veldig spent på hvordan trafikken blir i morgen når alle skal hjem, sier Tiltnes til Dagbladte.no.

Kvinne satt fast i bilen

Også Nordre Buskerud hadde noen letters skader i dag.

- Vi hadde blant annet en utforkjøring i hønefoss-området hvor vi måtte sende tre personer til legevakten for en sjekk. Men ingen alvorlige personskader i dag, sier operasjonsleder Thov Torsrud ved Nordre Buskerud politidistrikt

<strong><b>TRE PERSONER SKADD</b>:</strong> Det var en pickup som kjørte i retning Kristiansand som kom over i motgående kjørefelt, og krasjet med en motgående bil. Foto: OLE MARTIN BUENE
TRE PERSONER SKADD: Det var en pickup som kjørte i retning Kristiansand som kom over i motgående kjørefelt, og krasjet med en motgående bil. Foto: OLE MARTIN BUENE Vis mer

I Søndre Buskerud politidistrikt ble en kvinne i tyveårene ble fraktet til legevakt etter en utforkjøring ved Bingen i Øvre Eiker i går kveld. Kvinnen, som er hjemmehørende i distriktet, satt fastklemt i bilen inntil redningmannskapene ankom stedet. Også en en person er kjørt til legevakten for en sjekk etter en bilvelt på E18 ved Kjellstad i Lier i ettermiddag.

Østfold politidistrikt opplyser at de hadde flere personskader etter en påkjørsel bakfra ved Solli hvor tre biler var involvert.

- Tre personer ble kjørt til sykehus med lettere skader, opplyser operasjonsleder Alf Solstad.

Men ikke alle steder var preget av ulykker i dag:

- I dag har det vært stille. Tror de fleste har kost seg i solen, sier operasjonsleder Ann-Kari Sundgården ved Gudbrandsdal politikammer til Dagbladet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer