Ulykkesprinsessen Mette-Marit

Lungbetennelse, beinbrudd, flyskrekk og hudskader er noe av det vi husker Mette-Marit for i hennes korte, kongelige liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mette-Marits kongelige år har ikke vært rosenrødt. Helsa har flere ganger gjort presentasjonsoppgavene vanskelige å gjennomføre.

  • Flyskrekken har gitt henne lange båtturer og pinefulle timer i lufta. Etter en tøff flytur til Haugesund ble hun filmet mens hun skjelte ut både kronprinsen og sekretæren sin.
  • En planlagt reise til Mosambik tidlig i vinter ble utsatt fordi Mette-Marit hadde pådratt seg lungebetennelse. Betennelsen fikk hun under vinter-OL i februar i Salt Lake City. Reisen til det afrikanske landet og besøket på Røde Kors' hjelpeprosjekt for hivsmittede ble utsatt på ubestemt tid. Kronprinsparets Mosambik-besøk skal nå gjennomføres i perioden 5. til 9. juni.
  • Et par måneder etter måtte kronprinsessen fritas for alle representasjonsoppgaver i seks uker på grunn av beinbrudd. I påsken prøvde Mette-Marit ektemannens skidrage i den friske vinden på fjellet ved Prinsehytta i Sikkilsdalen. Det resulterte i brukket ankel og sykemelding.

Nå har kronprinsessen tatt av gipsen, og skulle etter planen dra til Tyskland i morgen ettermiddag.

Men nå kan også denne turen bli avlyst for den uheldige prinsessen.

Benbrudd:</B> Mette-Marit kom seg ikke helskinnet gjennom påsken...