Under pappesken skjuler leiemorderen våpenet

Politiet tror at mannen, utkledd som postbud, er leiemorder.

JAKTER MISTENKT: Politiet jakter en mistenkt leiemorder som de mener kledde seg ut som et postbud da han skjøt en kvinne i 40-åra med armbrøst. Hendelsen skjedde i november i fjor, nord i Toronto. Video: Peel Regional Police Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det skriver The Guardian.

Politiet jakter en mistenkt leiemorder som de mener kledde seg ut som et postbud da han skjøt en kvinne i 40-åra med armbrøst. Hendelsen skjedde i november i fjor, nord i Toronto.

På overvåkningsbildene fra kvinnens hus, ser man en mann komme med en stor pappeske. Han har baseballcaps, hettegenser og mørke hansker. I esken mener politiet at han har gjemt armbrøsten.

Etter en kort samtale, fyrer han den av. Døra lukkes, og mannen løper vekk.

Kvinnen ble alvorlig skadd, men ringte selv til ambulanse.

Skadene hun pådro seg, vil hun trolig slite med resten av livet, sier etterforsker Jim Kettles til The Guardian.

- Det er alvorlige skader, og med store skader på flere indre organer. Hun kommer til å være i rehabilitering resten av livet. Livet blir aldri det samme, sier han.

Videre sier han at politiet anser det som et planlagt angrep, og at armbrøsten er valgt «for å skape så stor skade som mulig».

- Etter det kvinnen har forklart, så virker det som om mistenkte kan ha utført angrepet på vegne av noen andre. Det er tydelig at dette var et angrep ment for å drepe, sier Heather Raymor i Ontario-politiet.

Armbrøsten kan ifølge politiet brukes i jakt av større dyr som elg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer