Vant kontroversiell tittel:

Underlivskåring: - Tjener flesk

OnlyFans-stjerne hevder å håve inn millioner etter «vagina-konkurranse».

«VAKRESTE VAGINA»: Som innehaver av den noe spesielle tittelen, hevder Maite Sasdelli å håve inn flust av penger. Foto: @maite_sasdelli / Newsflash
«VAKRESTE VAGINA»: Som innehaver av den noe spesielle tittelen, hevder Maite Sasdelli å håve inn flust av penger. Foto: @maite_sasdelli / Newsflash Vis mer
Publisert

Influenseren Maite Sasdelli fra Rio de Janeiro i Brasil har gått viralt i hjemlandet etter at hun vant konkurransen «Vagina Mais Bonita do Brasil».

Direkte oversatt betyr det: «Brasils vakreste vagina».

Tjener titusener

Maite sier at tittelen har gitt karrieren hennes en kjempeboost, og at hun har håvet inn på OnlyFans etter at hun vant.

Det melder nyhetsbyrået Newsflash.

MILLIONBUSINESS: Maite hevder at hun tjener millioner på kroppen sin, og at alt løsnet etter at hun vant vagina-konkurransen. Foto: @maite_sasdelli/Newsflash
MILLIONBUSINESS: Maite hevder at hun tjener millioner på kroppen sin, og at alt løsnet etter at hun vant vagina-konkurransen. Foto: @maite_sasdelli/Newsflash Vis mer

Til den brasilianske podkasten «Supersonico» sier Maite at hun tjener tilsvarende 28 000 norske kroner på noen få timer.

- Jeg kan avsløre at jeg tjente 15 000 brasilianske real på noen få timer, sier hun i podkasten.

Hun understreker at det har tatt henne tid å bygge opp «businessen», og at hun ikke ble suksessrik over natta.

- Folk tror det er lett, men det er mye arbeid bak. Det ligger et helt firma bak dette, sier hun.

Mange millioner

Maite hevder at hun kan tjene tilsvarende 570 000 norske kroner i måneden på sosiale plattformer som OnlyFans eller Privacy. Det utgjør om lag 6,8 millioner norske kroner i året.

- Det ligger et firma bak alt dette, for dette er forretninger. Det er ikke så lett som at man registrerer seg og lager innhold, så får man penger.

«Brasils vakreste vagina»-konkurransen ble arrangert av influenseren Ana Otani, som har 1,2 millioner følgere på sin YouTube-kanal «Segredos de Ana» - som direkte oversatt betyr «Anas hemmeligheter».

Ana lager innhold om sex og samliv på sosiale medier, og skapte overskrifter i 2020, da hun gjennomgikk en såkalt nymfoplastikk-operasjon angivelig for å tilfredsstille kjæresten sin.

PARTYTRIKS?: Simon Henderson (48) tjener penger på å få magen til å se ut som om han er gravid. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

Nymfoplastikk er også kjent som labioplastikk, og er en operasjon der en kirurg reduserer størrelsen og eventuelle asymmetrier på de indre eller ytre kjønnsleppene, skriver Volvat Medisinske Senter.

- Det mest vanlige er at de indre kjønnsleppene henger nedenfor de ytre, skriver de på sine nettsider.

Auksjonerte bort «jomfrudommen»

Dessverre tok forholdet slutt, og Ana tok et uvanlig grep: Hun prøvde å auksjonere bort «jomfrudommen» sin for 1,5 millioner norske kroner.

INFLUENSER: Ana Otani ville auksjonere bort «jomfrudommen» sin, men fikk ikke lov. I stedet arrangerte hun vagina-konkurranse. Foto: Instagram/@anaotani_
INFLUENSER: Ana Otani ville auksjonere bort «jomfrudommen» sin, men fikk ikke lov. I stedet arrangerte hun vagina-konkurranse. Foto: Instagram/@anaotani_ Vis mer

Hun skal angivelig ha gått gjennom operasjoner for å rekonstruere hymen. Hymen eller skjedekransen ble tidligere kalt «jomfruhinna», og er ifølge Store medisinske leksikon en slimhudfold som mer eller mindre stenger for skjedeinngangen.

- Det er store normalvariasjoner i hymens utseende, og det er ikke mulig å fastslå med sikkerhet om en kvinne har eller ikke har hatt sitt første samleie ved å undersøke hymen, presiserer leksikonet.

Ana fikk aldri gjennomført auksjonen, fordi myndighetene slo fast at det var «seksuell utnyttelse» og forbudt.

Ana satt igjen med et inntrykk av at følgerne hennes var lei av å alltid se hennes vagina, og bestemte seg i stedet for å gyve løs på oppgaven med å finne Brasils vakreste vagina.

28. november i fjor ble det klart hvem som skulle få smykke seg med tittelen: Maite Sasdelli vant med hele 53 prosent av stemmene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer