Undersøker fotavtrykk i snøen

Krimteknikere fra politiet undersøker om fotsporene i snøen kan ha en sammenheng med skyteepisoden i et garasjeanlegg 200 meter unna.

UNDERSØKER SPOR: Krimteknikere fra politiet undersøker spor etter skyting i et garasjeanlegg på Bjørndal i Oslo. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
UNDERSØKER SPOR: Krimteknikere fra politiet undersøker spor etter skyting i et garasjeanlegg på Bjørndal i Oslo. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet har iverksatt taktiske og tekniske undersøkelser etter at en ung mann ble kritisk skadd etter en skyteepisode i et garasjeanlegg på Bjørndal i Oslo mandag morgen.

Politi med skuddsikre vester, våpen og skjold er på stedet ved garasjeanlegget. I tillegg er det flere krimteknikere på stedet.

Om lag 200 meter fra garasjeanlegget ligger et idrettsbygg. Der har politiet sperret av et område på omtrent 300 til 400 kvadratmeter for å utføre tekniske undersøkelser.

- Vi undersøker om fotavtrykk i området kan ha noe med hendelsen å gjøre, sier innsatsleder Brian Skotnes til Dagbladet.

Spray og linjal

Om lag tre til fire teknikere undersøker fotsporene i snøen. Med seg har de blant annet spray og linjal for å markere hvor sporene er og for å måle hvor store de er, før de tar bilder av de. Det er mye snø i området og det har kommet mer snø i natt og i morgentimene.

Dagbladets reporter på stedet melder om at det er store politistyrker på stedet og at politiet også driver rundspørring. I tillegg til at et område ved idrettsanlegget er sperret av, er også garasjeanlegget sperret av. Flere naboer og personer som bor i boligblokka over garasjeanlegget forteller til Dagbladet at de ikke får komme ut med bilen i anlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer