Undersøker om det er nordmenn om bord

- Vi har foreløpig ingen informasjon, sier UD.

AIRBUS A330-200: Et Air France-fly  av typen Airbus A330-200, som på bildet, er savnet etter at det forsvant fra radaren på vei fra Rio de Janeiro til paris i dag tidlig. Foto: SCANPIX
AIRBUS A330-200: Et Air France-fly av typen Airbus A330-200, som på bildet, er savnet etter at det forsvant fra radaren på vei fra Rio de Janeiro til paris i dag tidlig. Foto: SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Utenriksdepartementet jobber nå på spreng for å undersøke om det var nordmenn om bord på Air France flight 447 fra Rio til Paris, som forsvant fra radaren i dag tidlig.

- Vi undersøker i dette øyeblikk, men det vil ta noe tid å få opplysninger, sier informasjonssjef Bjørn Jahnsen i UD til Dagbladet.

Han understreker at de så langt ikke har mottatt meldinger om at nordmenn skal være om bord.

Fra Rio til Paris
Flyet forsvant fra radaren da det var 300 kilometer nordøst for den brasilianske kystbyen Natal og nær Fernando de Noronha. Øya ligger 365 kilometer utenfor fastlandet.

- Air France beklager å måtte si at vi ikke har mottatt meldinger fra Air France flight 447 fra Rio til Paris, sier talsmann for Air France, Birgitte Barrand.

- Mistet håpet
Det var til sammen 228 personer om bord fordelt på 216 passasjerer og 12 besetningsmedlemmer.

Det er startet en leteaksjon etter flyet og det brasilianske flyvåpenet deltar i søkene.

Fransk radio melder at selskapet Air France har mistet håpet om å finne maskinen, melder Sky News.