Undersøker om våtserviett stammer fra savnet Malaysian-fly

Australske pensjonister gjorde oppsiktsvekkende funn.

SPORLØST FORSVUNNET:MH370 forsvant fra radaren for et år siden. Ingen vet hva som skjedde med flyet. Foto: AFP PHOTO / J .K. Jagdev
SPORLØST FORSVUNNET:MH370 forsvant fra radaren for et år siden. Ingen vet hva som skjedde med flyet. Foto: AFP PHOTO / J .K. Jagdev Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Over et år har gått siden Malaysia Airlines Flight MH370 forsvant sporløst. Flyet hadde 239 personer om bord da det tok av fra Kuala Lumpur med kurs for Beijing.

Fant våtserviett Nå melder australske 9news.com.au at en våtserviett med flyselskapets logo snaue fire måneder seinere dukket opp på en strand i Vest-Australia.

Servietten, som ble funnet av pensjonistene Kingsley og Vicki Miller i kystbyen Cervantes, ble sendt til Australias hovedstad Canberra, for å bli testet.

Vicki sier at flyselskapets logo var godt synlig på posen.

- Kan flyte langt The Joint Agency Coordination Centre i Canberra, som jobber med å finne det savnede flyet, har ifølge 9 News nektet å kommentere hvor viktig funnet er. De vil heller ikke offentliggjøre bilder av våtservietten det pensjonerte ekteparet fant.

Derimot sier de at det vil være bortimot umulig å knytte serviettfunnet til det savnede flyet.

Ifølge eksperter kan en våtserviett ferdes langt i vann uten å bli skadet. Tror det fløy langt Flyet forsvant fra radarskjermene kort etter at det tok av tidlig på natta 8. mars.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer