Ung gutt i forhør

En ung gutt har blitt forhørt i forbindelse med det tragiske saksedrapet på en 11 år gammel gutt i Södertälje i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En elleve år gammel gutt ble i går funnet døende i et skogholt i bydelen Hovsjö i Södertälje i går. Gutten skal ha blitt stukket et titalls ganger med saks. Han ble funnet hardt skadet av forbipasserende, med drapsvåpenet stående fast i hodet.

På tross av iherdige opplivningsforsøk, døde gutten før han kom på sykehuset.

Det er mye som tyder på at politiet nå vet hvem som stod på det dødelige angrepet på 11-åringen. Politiets pressetalsmann vil ikke gå ut med flere detaljer enn at de har forhørt en annen ung gutt, og gjort tekniske undersøkelser hjemme hos gutten i løpet av natta.

- Vi vil ikke si noe foreløpig. Blant annet på grunn av hensyn til alle involverte sier pressetalsmann Tor Petrell til Expressen.

Politiet understreker at befolkningen i Södertälje ikke trenger å bekymre seg for at gjerningspersonen skal slå til igjen. Politiet bekrefter at de ikke leter aktivt etter en gjerningsmann.

Det er uklart på hva som virkelig hendte i den svenske byen i går ettermiddag. Flere skolekamerater av den avdøde hadde hørt at kamerater bråkte i området før drapet. Etter hendelsen skal den avdødes beste kamerat ha løpt hjem og fortalt at vennen hans lå blødende i skogholtet, melder Expressen.

Drapet på guttungen har skaket opp hele lokalsamfunnet. Södertälje er en by omtrent på størrelse med Kristiansand, og ligger like sør for Stockholm.

TRAGEDIE: Store politistyrker søkte etter en gjerningsmann da forbipasserende fant den elleve år gamle gutten blødende med en saks i hodet.<P>