Ung gutt i forhør

En ung gutt har blitt forhørt i forbindelse med det tragiske saksedrapet på en 11 år gammel gutt i Södertälje i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En elleve år gammel gutt ble i går funnet døende i et skogholt i bydelen Hovsjö i Södertälje i går. Gutten skal ha blitt stukket et titalls ganger med saks. Han ble funnet hardt skadet av forbipasserende, med drapsvåpenet stående fast i hodet.

På tross av iherdige opplivningsforsøk, døde gutten før han kom på sykehuset.

Det er mye som tyder på at politiet nå vet hvem som stod på det dødelige angrepet på 11-åringen. Politiets pressetalsmann vil ikke gå ut med flere detaljer enn at de har forhørt en annen ung gutt, og gjort tekniske undersøkelser hjemme hos gutten i løpet av natta.

- Vi vil ikke si noe foreløpig. Blant annet på grunn av hensyn til alle involverte sier pressetalsmann Tor Petrell til Expressen.

Politiet understreker at befolkningen i Södertälje ikke trenger å bekymre seg for at gjerningspersonen skal slå til igjen. Politiet bekrefter at de ikke leter aktivt etter en gjerningsmann.

Det er uklart på hva som virkelig hendte i den svenske byen i går ettermiddag. Flere skolekamerater av den avdøde hadde hørt at kamerater bråkte i området før drapet. Etter hendelsen skal den avdødes beste kamerat ha løpt hjem og fortalt at vennen hans lå blødende i skogholtet, melder Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer