Ung gutt ranet bank med øks i Skien

Politiet jakter nå på gutten.

UNG RANER: Politiet har sendt ut denne pressemeldingen: «Banken har blitt ranet av en formentlig norsk mann med en pistollignende gjenstand. Personen beskrives som ung, ca. 170 cm. høy. Han er iført en hvit lue, en hvit hettegenser under ei sort jakke og sorte bukser. Han hadde et tørkle foran ansiktet som dekket nese og munn. Politiet er på stedet. Politiet mottar gjerne tips fra publikum i saken». Foto: POLITIET
UNG RANER: Politiet har sendt ut denne pressemeldingen: «Banken har blitt ranet av en formentlig norsk mann med en pistollignende gjenstand. Personen beskrives som ung, ca. 170 cm. høy. Han er iført en hvit lue, en hvit hettegenser under ei sort jakke og sorte bukser. Han hadde et tørkle foran ansiktet som dekket nese og munn. Politiet er på stedet. Politiet mottar gjerne tips fra publikum i saken». Foto: POLITIETVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Like etter klokken 12.00 fikk politiet melding om at en gutt hadde prøvd å rane Sparebank 1 på Gimsøy i Skien», skriver Varden.

- Jeg kan bekrefte ranet, men mer enn det kan jeg ikke si for øyeblikket, sier operasjonsleder Jan Erik Stuksrud i Telemark politidistrikt til Dagbladet. Politiet leter etter gutten i området rundt banken.

Gutten ble sist sett løpende ned mot Raset, skriver Varden.

Politiet har sendt ut denne pressemeldingen: «Banken har blitt ranet av en formentlig norsk mann med en pistollignende gjenstand. Personen beskrives som ung, ca. 170 cm. høy. Han er iført en hvit lue, en hvit hettegenser under ei sort jakke og sorte bukser. Han hadde et tørkle foran ansiktet som dekket nese og munn. Politiet er på stedet. Politiet mottar gjerne tips fra publikum i saken».

Politiet er på stedet og avhører bankansatte. Det er uklart om han fikk med seg penger.