Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ung gutt skal ha blitt utsatt for seksuelt overgrep på skoleveien

Politiet etterforsker og ønsker tips i saken.

SPERRET AV OMRÅDE: Politiet har iverksatt bred etterforskning etter at en gutt i barneskolealder skal ha blitt utsatt for seksuelt overgrep på vei hjem fra skolen torsdag. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
SPERRET AV OMRÅDE: Politiet har iverksatt bred etterforskning etter at en gutt i barneskolealder skal ha blitt utsatt for seksuelt overgrep på vei hjem fra skolen torsdag. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi fikk melding om det som hadde skjedd fra foreldrene klokka 13.50 i dag. Gutten hadde kommet hjem fra skolen og fortalt det som hadde skjedd, sier Torje Arneson, politiinspektør og jourhavende jurist i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet.

Ifølge Arneson skal gutten i barneskolealder ha blitt utsatt for overgrep i et skogholt i enden av fotballbanen ved Solberg Senter i Nedre Eiker kommune i Buskerud.

Ifølge Drammen Live 24, som først meldte om saken, har politiet sperret av et område der overgrepet skal ha skjedd.

Ønsker tips

- Vi vet ikke hvem det er og er interessert i observasjoner fra publikum i området mellom klokka 13.10 og 13.35, sier Arneson.

Arneson forteller at den fornærmede gutten ble sendt til Ullevål sykehus for sjekk. Han blir ivaretatt av helsepersonell.

Hunder og teknikere på stedet

- Vi holder nå på med avhør av foreldrene. Det vil bli tilrettelagt avhør av gutten i morgen, sier Arneson.

Patruljen ble raskt sendt til stedet hvor teknikere og politihunder fortsatt jobber. Politiet har også foretatt rundspørringer i området.

Politiet ønsker tips i saken. Hvis noen i området har sett en gutt i barneskolealder sammen med en ungdom ønsker de at vedkommende tar kontakt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media